– Den sande avis

Kæmpe by-oase midt i Bjerringbro

1 min read

Lydafspiller

Her kan du høre artiklen læst op af en af vores journalister.

00:00 / 66:66

Stor byoase er i gang med at blive bygget midt i Bjerringbro

Grundfos har investeret et beløb på 25 millioner kroner til projektet med at bygge en kæmpe stor byoase midt i Bjerringbro. Det har været en stor gave fra grundfos at investere 25 millioner kroner til Viborg Kommune til at bygge byoasen. Der er meget ombygning i Bjerringbro her for tiden, – fx. er hele byparken blevet revet ned med formålet at bygge en helt ny bypark. Derudover er der det gamle posthus og en del af det gamle Madsens Hotel blevet revet ned og der er på stedet bygget en rema 1000 og 40 nye boliger er under opførelse. Den nye bypark skal opkaldes efter Grundfosejeren Niels Due Jensen, fordi at han har været en meget stor hjælp i den nye udvikling af Bjerringbro. Den nye bypark bliver kun en lille del af hele byens kommende udvikling. Siden kommunalvalget har Bjerringbro haft store planer for byen og nu er det i gang med at blive sat i værk.

Bjerringbros midte er før blevet fornyet

I 2002 blev den første bypark bygget i Bjerringbro. Byrådet satte i 2002 en fornyelse af Bjerringbro centerområde øverst på dagsordenen. Første skridt var en arkitektkonkurrence. “Med afsæt i vinderprojektet og et præmieret projekt ønsker Byrådet – med denne centerplan – at skabe grundlag for en udvikling, hvor området gøres mere attraktivt for byens borgere, byens gæster og ikke mindst nye borgere” Skrev borgmesteren i 2002

Vil gerne være med til at udvikle byen

Bjerringbro betyder noget helt særligt for os. Det er her, vi har vores rødder, og det er herfra, vi har drevet vores virksomhed til det, den er i dag. Vi og Bjerringbro er vokset sammen, og det er vigtigt for os at være med til at udvikle byen og tilføje mere værdi til vores lokalsamfund” Siger Grundfos koncernchef Mads Nipper.

Der skal være plads til alle i den nye bypark. Der bliver både plads til skating, klatring, leg og hygge i parken

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.