– Den sande avis

Sneaker reseller snydt for 5000 kroner

2 min read

Frederik Flindt sælger brugte sko på Instagram, men er det seneste halve år blevet snydt tre gange.

Snydt på Den Blå Avis

Frederik udtaler: “Jeg er blevet snydt et par gange, og det er selvfølgelig super nederen når man oplever det“. Det sidste halve år er Frederik Flindt blevet snydt tre gange for et beløb  på i alt ca. 5000 kroner på Facebook og Den Blå Avis.

Indenfor det sidste halve år er jeg blevet snydt tre gange så vidt jeg lige ved, to gange af samme person faktisk, lidt pinligt. men jeg blev snydt på den blå avis af en som virkede helt fin. Han sendte billede af sit sygesikringsbevis, hans adresse, hans navn, hele skidtet, men han valgte ikke at svare mig, efter han havde modtaget pengene. Når man får de informationer plejer man at kunne stole på folk. Det skulle jeg bare ikke have gjort i det tilfælde”, udtaler Frederik.

Han er fortæller, at han har handlet med sammen person på Facebook, under et andet navn. Det ligger nu som en politianmeldelse. I løbet af det sidste år er Frederik blevet snydt for ca. 5000

Vild med sko

Frederik har siden han blev konfirmeret gået op i sko. Det var mest en interresse han havde udenfor skoletiden, da hans venner ikke gik så meget op i det. På spørgsmålet om, hvorfor han startede som youtuber og reseller, svarer Frederik: “Jeg startede med youtube, fordi jeg for to år siden havde lyst til at snakke om sko. Jeg har en del venner, men ikke nogen der går op i sko på samme måde som jeg gør. Så det jo lidt svært at dele interessen med nogen, og så tænkte jeg, hvad pokker, det kunne være at jeg bare skal prøve og lave noget video om det, og det har bare udviklet sig til, at jeg har en youtube kanal med over tre tusinde følgere”.

Fremtidsdrøm

Frederik går på Universitetet, men har lige sagt sit studiejob op, for at få mere fokus på reselling og youtube. Han håber en dag, at han kan komme til at leve af det en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.