– Den sande avis

Er computerspil dårlige?

2 min read

I dag er der flere og flere unge der sætter sig i stolen, og tænder computeren når de kommer hjem fra skole. Det kan have den konsekvens, at de ikke laver deres lektier. Så bliver deres lærer sure, og så tror de, at man bliver dum af at spille computerspil. Nogle mener også, at man bliver asocial af at spille computerspil. Det er dog langt fra sandt. Ifølge mig selv, som spiller over 30 timer om ugen, passer det ikke. I mange spil bliver man nødt til at kommunikere med sit hold, for at vinde over modstanderen. Der er også mange fællesskaber. Fx Discord og teamspeak, hvor man sidder og snakker og skriver med sine venner. Nogle har faktisk nemmere ved at finde venner online i stedet for i person. Det kan for nogen være mere grænseoverskridende, at gå op til en person og sige hej, end at snakke in game om, hvor fjenden befinder sig.

Der er også tale om, at man ikke lære noget af computerspil. Det er jeg dog stærkt uenig i. Der findes rigtigt mange spil i verden. Om det er strategi eller FPS(First Person Shooter) er lige meget, man kan stadig lære noget. En stor del af den viden jeg har omkring geografi kommer fra spil, som Hearts of Iron 4. Der bliver snakket meget om, at computerspil er skadeligt. Jeg ikke den eneste, som er uenig i den påstand. Mange forskere er kommet med beviser på, at computerspil er godt. Så som afslutning vil jeg bare sige “Keep on playing”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.