– Den sande avis

Fra dødsangst til onani

2 min read

Det er den populære feministiske podcast Fries Before Guys der normalisere de såkaldte forkerthedsfølelser.

Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn, som er de to skabere af Fries Before Guys, der er en hudløs, ærlig, samtale podcast om alt og intet som fra jalousi, angst, venskaber, sex, hverdagsproblemer, skilsmissebarn, kærlighed osv., for at andre ikke føler sig alene. I podcasten er der også plads til et godt grin, når de fortæller om deres mange pinlige historier. I deres bog, En som os, har de også formået at krænge de svære ord ud på papir. De udgav bogen den 3. maj 2019. 3 år, efter de startede deres podcast.

Om dem

Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn mødte hinanden første gang på Aalborghus Gymnasium. I starten synes Josephine, at Nanna var bedre end alle andre og især til at synge. Nanna var derimod jaloux på Josephine, over hun var meget sammen med drengene. De blev dog veninder, da de fandt ud af, at de havde meget til fælles. De har fulgt hinanden gennem hele gymnasiet, droppede uddannelser, utallige angstanfald, brudte venskaber, en spiseforstyrrelse, dødsfald, udlandsophold, flytninger og meget mere. De to skabere af Fries Before Guys er begge selvstændige med podcasten. Nanna er samtidigt med i kvindebandet Ida Red, hvor hun spiller og synger. Josephine har en bachelor i Engelsk og Internationale studier.

Vurdering

Jeg giver den intime og interessante podcast Fries Before Guys 5 ud af 5 stjerner. Podcasten har en masse ekstrem vigtige samtale emner, man lærer meget af. Der er stadig selvironi og grin i deres diskussioner om tabuer og sorger. Det er ikke bare indholdet, der er godt, men også lydkvaliteten er god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.