– Den sande avis

Filmanmeldelse om gyserfilmen Eli

2 min read

Filmen handler om drengen Eli, som har en sjælden sygdom. Han tåler ikke noget som helst. En dag tager hans forældre ham med til en læge, der har haft mange af hans slags. Men det er ikke ligefrem et sygehus, det er et gyserhus, der ligger ensomt i en skov.

Eli flytter ind med sine forældre, huset er helt rent, så derinde kan han ikke blive smittet. Han møder lægen Dr. Horn, som vil kurere ham. Eli skal igennem tre forløb, så han kan blive rask. Da han får sit værelse, ser han noget, som han ikke skulle have set. Han ser et barn eller noget lignende. Dr. Horn siger til ham, at der må han ikke gå ind, da de stadig er i gang med ombygning. Han bliver ført hen til sit værelse, som ligger for enden af den lange gang. Her skal han være, til han er rask. Eli kommer ind til sit første forløb, her skal han have noget af sit knoglemarv ud, så de kan se, hvad de kan gøre. Men da han får taget knoglemarven ud, ser han lige pludselig en skikkelse af en dreng, der ser meget kvæstet ud. Eli vågner op i sin seng og er frustreret over, hvad der er sket, men lige pludselig kommer der en lyd fra vinduet. Der er en, der står og kaster med sten, han går ned og ser en pige. Hun spørger, hvad han laver derinde, og han forklarer alt omkring sit sygdomsforløb. Eli når til sit tredje forløb og finder ud af, at alle de børn, han har set, også er nogle, der skulle kureres, men de døde af det. Eli bliver spændt fast af Dr. Horn, og han får at vide, at han faktisk slet ikke er syg.

Min vurdering

Jeg synes, det er en god gyserfilm, da den også behandler emnet sandhed og løgn. Eli er faktisk ikke syg, men han er blevet bildt ind, at han var syg. Den er meget spændende og fangende. Men det dårlige ved filmen er, at den er meget langtrukken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.